Body - Soul & Mind

Bio Energetica : 

Wil je graag dichter bij jezelf komen, een diepe ontspanning ervaren, leven in overgave? Bio energetica is de weg naar 'vibrerende gezondheid, de toestand waarin je helemaal leeft. Bio energetica is een lichaamsgerichte methode dat bestaat uit lichaamsgerichte oefeningen die spanningen bevrijden en die je bewust maken van de diepe wijsheid in jouw lichaam. Het is een weg naar jouw volledige potentieel, jouw creativiteit, jouw zelfexpressie, jou zelfwaarde, jouw seksuele en levensenergie.

Jouw lichaam vertelt jouw over wie je bent, over je ziel, over de onschatbare wijsheid die in jouw lichaam aanwezig ligt en de kracht van jouw levensenergie. Jouw lichaam heeft een mysterieus landschap dat op verschillende manieren kan verkend worden. Het heeft relatie met jouw emoties, identiteit, gedrag, energetische processen en jouw leven. Jouw lichaam bestaat uit herinneringen, gedachten, fantasieën, gevoelens, patronen die zich vestigen in de verschillende lagen, in de kleinste cellen, spieren en gewrichten. Wat er in jouw geest gebeurt, weerspiegelt zich in jouw lichaam en omgekeerd. Het is duidelijk dat je bestaat, maar waar besta je precies? Met welke levenskwaliteit sta je in het leven?

Via verschillende vormen van dans en beweging, adem, meditaties en de lichaamsgerichte oefeningen die vooral spanningen in het lichaam losmaken, komen we tot ontspanning, opluchting, ruimte, nieuwe inzichten, herkenning en erkenning.


BINNENKORT: NIEUWE DATA