Body - Soul & Mind
image-309006-IMG_4078-aab32.w640.JPG
Wie ben ik ?
image-309016-IMG_6521-6512b.w640.JPG
image-327189-IMG-0414-16790.w640.JPG
Ik ben Griet,

Ik ben mijn lichaam,

Mijn lichaam verteld mij over wie ik ben, over mijn ziel, over de onschatbare wijsheid die in mij leeft en de kracht van mijn levensenergie.
Mijn lichaam is geboren om te bewegen en om anderen te laten bewegen. Bewegen is voor mij altijd al een vertrouwde taal geweest, een essentiële manier om contact te maken en te communiceren met mezelf en de wereld om me heen.
Bewegen is mijn manier om mijn gevoelens te onderzoeken en uit te drukken om zo mezelf beter te begrijpen en het leven intenser te ervaren.
Ik ben een bewegende sensuele vrouw vol passie, intuïtie, zachtmoedigheid, kunstzinnigheid en avontuur. Nieuwsgierig naar het onbekende, gefascineerd door het mysterie van het leven en verwonderd door de wilde natuur, "mijn allergrootste inspiratiebron". Ik ga op zoek naar mijn eigen innerlijke wereld, verdiep me in persoonlijke ontwikkeling, in mijn relatie en in de opvoeding van onze kinderen, Obe & Floor.
Ik ben dankbaar voor mijn ouders, familie, alle mensen en leraren van wie ik heb mogen leren en voor diegene die nog onderweg zijn.
Onderweg, dansend als een koorddanser dans ik tussen de regels, boven de afgrond van het onbekende en neem je graag mee om samen een nieuw pad te improviseren, om de kloof te helen tussen jouw dromen en realiteit, tussen jouw ervaring en potentieel.
In mijn werk zijn moed, doorzetting, respect, zelfvertrouwen, enthousiasme, harmonie, creativiteit,  overgave, dienstbaarheid, liefde, verbinding, compassie en dankbaarheid belangrijke waarden die ik nodig heb om verandering en vernieuwing te kunnen creëren. Met deze waarden die ik elke dag oefen, wil ik jou inspireren en uitnodigen om ervan te proeven.
Ik vertrouw op mijn vermogen om een authentieke vrouw te zijn en een betekenisvol leven te leven, om blijdschap en vreugde te genereren.

Ik accepteer mijn leven, mijn levenskracht,

Ik beweeg, ik dans,

Ik ben levend,

ik ben

Griet
Kinderyogadocente - Dans en Bewegingstherapeut – Embodied Coach